Необходимо е да имате инсталиран Adobe Flash Player 8 (или по-нов) и включен Javascript.

Кора Дизайн


„Кора Дизайн” ООД е специализирана в областта на интериорния дизайн и производството на мебели по индивидуален проект. Фирмата разполага със собствена производствена база и е ориентирана към производството на висококачествени продукти с уникален дизайн.

Нашият екип от добре подготвени специалисти непрекъснато усъвършенства своите знания и умения за постигане на основната цел в нашата дейност, а именно най-добрата реализация на желанията на нашите клиенти. Целта ни е да предоставяме качествени услуги и изделия на клиентите си, защото твърдо вярваме, че качеството няма алтернатива и защото знаем, че един доволен клиент е най-добрата атестация за свършеното от нас.

Основни приоритети в работата на „Кора Дизайн” са прецизност при изпълнение на проектите и отлична комуникация с клиента.

Реализирането на една идея е динамичен и сложен процес, изискващ уточняване на всеки детайл. За да реализираме този процес, предлагаме следните услуги:За контакти: София 1000, ул. "Св. Георги Софийски" 10, т/ф: +359 2 951 58 74, ел. поща: info@kora.bg

powered by odigy.com

© КОРА Дизайн.